Платежное решение
Бюллетень
Лучшие товары
Наши партнеры
Сертификация
SSL Certificate
Сведения о продукте


Q10 Koenzym kapszula 60db

Q10 Koenzym kapszula 60db
 • Q10 Koenzym kapszula 60db

Q10 KOENZYM KAPSZULA
Nem organikus, de nélkülözhetetlen a test számára, 20 éves kortól folyamatosan csökken a szervezetben, fontos a pótlása. Érfaltágító hatás, rugalmasabb vérerek, szívbetegségek megelőzése.
Csipkebogyó extra összetevő, organikus anyag, extra + C vitamint jelent és hatékonyabbá teszi a felszívódást.
12 éves kor felett adható. Ajánlott napi adag: 1 kapszula
Összetevők:
Coenzyme Q10 (ubikinon)
Csipkebogyó

 • Mi a Q10 Koenzim?

  A Q10 Koenzim a köztudatba csodaszerként vonult be. Legnagyobb hatását klinikai tesztek alapján a szabadgyökök lekötésében fejti ki, ezáltal megakadályozza a rákot okozó sejtek elszaporodását. Fontos szerepet tölt be oxigén-szállítóként a légzési láncban is. Kutatások és klinikai megfigyelések során megállapították, hogy betegség esetén a Koenzim szintje csökken a szervezetben, ebből következően a szükséges szint fenntartása esetén betegség megelőző szerepe lehet. Legnagyobb hiányát szívbetegség esetén mutatták ki. A hiány megszüntetése után a betegségből történő felépülési folyamat jelentősen lerövidíthető. Kedvező hatását mutatták ki a szívritmus-zavarok kezelésében, a vérnyomás és az érelmeszesedés csökkentésében. E-vitamin és béta karotin együttes szedésével a Koenzim hatása fokozható, hasznosulási folyamata jelentősen felgyorsítható. Ellensége a túl zsíros étkezés. Minden szervezetnek eltérő mennyiségű Koenzim van szüksége, ezért ajánljuk, konzultáljon orvosával vagy gyógyszerészével.

  Sejtjeink - így az egész szervezet - energiával való ellátását a Koenzim Q10 szabályozza. A Q10 egy katalizátor, mely szabályoz és felgyorsít bizonyos biokémiai folyamatokat. Ez a koenzim szabályozza az energia (ATP) termelést a mitokondriumokban. A Q10-et szervezetünk 25-30 éves koráig maga állítja elő, de e kor után szintje hanyatlani kezd és kívülről kell bevinni. A normálisnak mondható szint 25%-os csökkenése szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához, magas vérnyomáshoz és számos más betegséghez vezethet. Szedése alkalmas az immunrendszer erősítése, az agyműködés fokozására, védőhatása van a gyomorra és nyombélre. Lassítja az öregedést és a már meglévő szív- és érrendszeri panaszokat gyógyítja.

  -A Q-10 koenzim segít megelőzni igen sok szív- és érrendszeri problémát, sőt, meglévő betegségek esetén is jelentős javulást hozhat.

  -Erős antioxidáns (főleg a mitokondriumban), valamint segíti az immunrenszer sejtjeinek működését, mivel ezek igen energiaigényesek.

  -A Q-10 koenzim részt vesz a sejtek energiatermelésében, így növelheti a teljesítményt, segítheti a regenerálódást.

  -Átlagosan 40 éves kortól a szervezet nem képes elegendő Q-10 koenzimet termelni. Ilyenkor külső pótlásával az öregedés lassítható.

  Természetes előfordulása

  Szardínia, lazac, makréla, marhaszív, marhamáj, tojás

 • Gyártó
  bnature
  Складской запас
  ЕСТЬ
  Номер товара
  2017-203
  Масса
  100 g/db
WebShop System
;