Платежное решение
Бюллетень
Лучшие товары
Наши партнеры
Сертификация
SSL Certificate
Сведения о продукте


Magnézium-citrát kapszula 60 db

Magnézium-citrát kapszula 60 db
 • Magnézium-citrát kapszula 60 db
 • Magnézium-citrát kapszula 60 db

A tiszta magnézium-citrát 60 db Kapszula

a leggyorsabban szívódik fel a szervezetben, segít fenntartani az egészséges

izom-idegrendszer működését. Támogatja a szív-és keringési rendszer funkcióit, az immunrendszert, segít fenntartani a normális vércukor és vérnyomás szintjét.

Stresszes, migrénes állapotokban enyhíti a tüneteket.

12-éves kor felett adható.

Ajánlott napi adag: 4 kapszula( 2 x 2)

Összetevők: magnézium citrate (vegán kapszulában)

 • Mi a Magnézium citrát?

  A Magnézium citrát a magnézium karbonát és a citromsav vegyülete. Egyik legjobban felvehető formája a magnéziumnak, éppen ezért gyakori alapanyaga a magnézium tartalmú étrend-kiegészítőknek.  A magnézium jelentős fém, amely kritikus szerepet játszik az emberi szervezet több mint 300 metabolikus reakciójában.

  A tri-Magnézium-citrát anhidrát 15%-a (tömeg) az elemi magnézium.

  A kalcium és a magnézium szorosan együttműködnek a szervezetben, emiatt érdemes együtt szedni őket, méghozzá 2:1 arányban a kalcium javára.

  -A magnézium segíthet az infarktus és a szívritmuszavarok megelőzésében, illetve kezelésében. Valamelyest növelheti a szívizom energiaellátását. Csökkentheti a vérnyomást. A hipertenzió tanulmányozása közben arra lettek figyelmesek a kutatók, hogy sokkal kevesebben szenvednek a betegségben azokról a területekről, ahol „kemény”, azaz magnéziumban gazdag az ivóvíz. Azóta tanulmányok egész sora igazolta a magnézium vérnyomáscsökkentő hatását.

  -Mivel nélkülözhetetlen az izmok elernyedéséhez, enyhítheti a görcsöket, illetve gyorsíthatja sportsérülések (pl. izomhúzódás) gyógyulását. A sportolók magnéziumigénye magasabb az átlagemberénél, és a nem megfelelő utánpótlás a regenerálódás, a teljesítmény rovására megy. Különösen igaz ez a testépítőkre, mivel a fokozott fehérjebevitel tovább emeli a szükségletet. Így táplálékkiegészítőként szedése ajánlott.

  -Néhány vizsgálat alapján elképzelhetőnek tűnik, hogy magnézium segítségével megelőzhető az öregkori (2-es típusú) diabetes kialakulása. Úgy tűnik, már meglévő betegség esetén is enyhítheti annak szövődményeit.

  -A magnézium enyhén tágítja a légutakat, emiatt kedvező hatással lehet az asztma és a hörghurut kezelésére.

  -Görcsoldó hatásának köszönhetően enyhíti a menstruációt megelőző időszak tüneteit.

  -Csontritkulás esetén a csontok magnéziumtartalma csökken. Így a betegség megelőzésében, és kezelésében is hasznos lehet.

   

 • Gyártó
  bnature
  Складской запас
  ЕСТЬ
  Номер товара
  2017-212
  Масса
  100 g/db
WebShop System
;