Платежное решение
Бюллетень
Лучшие товары
Наши партнеры
Сертификация
SSL Certificate
Сведения о продукте


Ginseng-Guarna Ginko Biloba Kapszula

GINSENG-GUARANA-GINKGO BILOBA KAPSZULA

Ginseng gyökér: energetizáló gyógynövény, fokozza a szellemi teljesítményt, megsokszorozza az agyi kapacitást, javítja a stressztűrő-képességet, illetve csökkenti a stressz szervezetre gyakorolt hatásait.

Guarana: Hatása hasonló a kávéhoz, azonban hosszan, akár 6-8 órán át tartós frissességet biztosít. Nincs semmilyen ismert káros mellékhatása. Javítja a testi és szellemi teljesítőképességet, így sportolóknak, illetve szellemi foglalkozásúaknak egyaránt ajánlott. Mennyiségtől függően fokozza a szívösszehúzódás erejét, gyorsabbá teszik a vizelet-kiválasztást, a zsír és a cukor lebontását, valamint elősegíti a gyomornedv kiválasztását, gátolja a vérlemezkék összecsapódását.

Ginkgo Biloba: Fokozza a végtagok, az agy vérkeringését, oxigénellátását. Roboráló szer, időskori memóriaproblémák kezelésére is alkalmas. Jótékony hatással lehet szellemi teljesítőképességünkre is. Az érelmeszesedéssel összekapcsolható alvászavarokat szintén képes enyhíteni. Jótékonyan hat a visszértágulatra, aranyérre és lábszárfekélyre is. A kutatások szerint hatásosan csökkenti az impotencia és Alzheimer-kór tüneteit.

12 éves kor felett adható Ajánlott napi adag: 1 kapszula 

 • Összetevők: Ginseng (szaponinok, fitoszterol),

  Guarana (koffein származékok),

  Ginkgo Biloba (quercetin, kemferol)

 • Gyártó
  bnature
  Складской запас
  ЕСТЬ
  Номер товара
  2017-400
  Масса
  100 g/db
WebShop System
;