Платежное решение
Бюллетень
Лучшие товары
Наши партнеры
Сертификация
SSL Certificate
Сведения о продукте


Szúnyog és kullancsriasztó spray 100ml

Szúnyog és kullancsriasztó spray 100ml
 • Szúnyog és kullancsriasztó spray 100ml
 • Szúnyog és kullancsriasztó spray 100ml

A Bnature® szúnyog és kullancsriasztó spray,  egy új hatóanyag tartalmú termék mely,

nem tartalmaz egyéb az egészségre fokozottan ártalmas hatóanyagokat Pl.: DEET*!
A riasztószer legalább 6 órán keresztül hatásosan tartja távol a nemkívánatos vérszívókat
(pl: szúnyog, kullancs, bögöly).
A készítmény szükség esetén alkalmazható ruházaton is, használatakor a ruhán nem hagy foltot.
Ajánljuk táborozáshoz, kirándulásokra, horgászatra, különböző sportokhoz,
minden olyan szabadidős tevékenységhez amelynél vérszívók áldozatává válhatunk.

 • 20%-os Saltidin hatóanyagot tartalmaz
  Egy átfogó tesztprogramot végeztek együttműködve az EPA (az illetékes szabályozó hatóság az USA-ban), hogy bebizonyítsák biztonságos a Saltidin®. A tanulmányok azt mutatják, hogy Saltidinnek nincs negatív hatása, és arra a következtetésre jutottak, hogy:

  - biztonságos a használata
  - rendkívül kíméletes a bőrhöz, és nem ragad
  - nem irritáló, szenzibilizáló képességének köszönhetően
  - csak minimális mértékben szívódik fel a bőrben más vegyületekkel szemben
  - a bőrön egy szemmel nem látható vékony “film”réteget képez
  - használható a ruházaton is, nem tesz kárt benne
  - alkalmas a gyermekek számára már 6 hónapos kortól

  A Saltidin® hatása a különböző anyagokra, mint a műanyag, a műanyag bevonatokra és tömítőanyagok is tesztelték. Megállapítást nyert, hogy Saltidinnek – ellentétben a többi rovarriasztóval – nincs káros hatása ezekre az anyagra. A Saltidin kozmetikai tulajdonságait is tesztelték. Az eredmény figyelemre méltó: a készítmény nem ragacsos, és kellemes érzetű, és egyidőben biztonságosan használható a bőrön, a használati utasítások betartása mellett. A Saltidinnek van egy lényeges tulajdonsága a csíra gátló hatás, amelyet megerősítettek a vizsgálatok.

  A modern riasztószerek tartalmaznak aktív hatóanyagot, és illatanyagot. Miután a terméket alkalmazzák, az illatanyag elpárolog, így csak a hatóanyag marad a bőrön. A hatóanyag lassan párolog, mintegy létrehozva egy “illatos” filmet a bőrön, ami visszataszítja az élősködőket, addig ameddig a hatóanyag teljesen elpárolog. Az emberi “illat” egy olyan mechanizmust okoz, amely vonzza a szúnyogokat, a legyeket és kullancsokat az emberi bőrhöz. A filmréteg távol tartja a rovarokat a bőr azon részein, ahol már kezelték.

  A kémiai szempontból a riasztószerek leginkább négy csoport valamelyikébe tartoznak: amidok, alkoholok, észterek vagy éterek. Ezek olyan folyadékok vagy szilárd anyagok amelyeknek viszonylag alacsony az olvadáspontja és forráspontja (150 ° C felett). Ezek mind lassan párolog szobahőmérsékleten.

  Fontos megjegyezni, hogy ellentétben az egyéb rovarirtó szerekkel, a célja riasztószernek nem elpusztítani a rovarokat, hanem a rovarok csípésének megakadályozása. Ez azt jelenti, hogy az ilyen szerek hatása sokkal jobb, mint más hagyományos rovarirtó szereknek.

  A Saltidin ® védi bárhol: Ha külföldre utazik, vagy bármilyen tevékenység folytat pl. otthon a kertben. Elkerülhető a szúnyogcsípés és megbízható módja a betegségek megelőzésére, mint például a malária, a dengue-láz, nyugat-nílusi láz és a sárgaláz.

 • Складской запас
  ЕСТЬ
  Номер товара
  2018-02
  Масса
  120 g/db
WebShop System
;